Scheidingswanden van halfglas geïnstalleerd om gebieden in een kantoor af te bakenen

Bureauscherm

Optimaliseer uw werkruimte met onze akoestische bureauschermen, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Ze zijn goedkoop, efficiënt en modulair en voegen een esthetisch tintje toe aan uw omgeving.

Onze scheidingswanden zijn verkrijgbaar in twee hoogtes en drie profielkleuren. De versie op wielen is nog gemakkelijker verplaatsbaar.

  • eco Voordelig
  • eenvoudige montage Eenvoudige montage

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment INRICHTEN.

Technische informatie

Akoestisch bureauscherm

Een bureauscherm, ook wel kantoorscherm genoemd, is een paneel van variabele hoogte, gemonteerd op poten. Het kan zonder of met gedeeltelijke beglazing uitgevoerd worden en wordt gebruikt om werkzones af te bakenen.

Voordelen van akoestische schermen

Om geluidsoverlast in uw open ruimtes of gedeelde kantoren te beperken, kunt u akoestische scheidingswanden overwegen. Ze verminderen lawaai en bieden een zekere mate van privacy zonder dat u uw ruimtes hoeft af te sluiten.

Scheidingswanden kunnen ook worden gebruikt om ruimtes naar wens af te bakenen : kantoorruimtes, ontspanningsruimtes, enz. Afhankelijk van hun afwerking voegen ze een decoratieve en designtoets toe aan uw kantoren. Een van hun sterke punten is dat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst of uitgebreid als dat nodig is. Vooral als ze zijn uitgerust met wielen.

Kortom, scheidingswanden zijn een economische en snelle oplossing om uw kantoren en lokalen te organiseren.

Ik heb een project

clois-ecran

Kenmerken van onze bureauschermen

Vaste en mobiele bureauschermen bieden voordeel op het vlak van vertrouwelijkheid en akoestiek op uw werkvloer door modulaire en functionele ruimtes te creëren.

Bent u op zoek naar bureauschermen die u maximale flexibiliteit bieden bij het organiseren van uw open ruimtes ? Ons assortiment kantoorschermen biedt verschillende afwerkingsopties qua invulling en kleur.

  • 2 hoogtes : 1600 en 1800 mm
  • Breedte : 1200 mm
  • Modules met of zonder beglazing
  • Wit of grijs gespikkeld paneel of beuken afwerking
  • Grijs RAL 7016, wit RAL 9003 of aluminium RAL 9006 profiel

Versie op poten of op wielen.

Ik heb een project

Loading...