Verrijdbare rekken gebruikt in een autowerkplaats om banden op te slaan

Mobiele opslag voor werkplaatsen en magazijnen

Wil u de opslagruimte in uw werkplaats, fabriek of magazijn optimaliseren ? Met onze Proroll verrijdbare rekken bespaart u tot 80% ruimte, zodat u de beschikbare ruimte optimaal kan benutten.

Proroll, dat perfect geschikt is voor industriële omgevingen, is robuust, modulair en schaalbaar. Het kan worden aangepast aan elk type opslagruimte en kan handmatig worden bediend door middel van handwielen voor een eenvoudige toegang tot de voorraad.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • maatwerk Op maat
  • robuust Robuust

Online kopen

Wil u graag online producten kopen?

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Informatie

De voordelen van mobiele opslag

Door onderdelen of goederen op te slaan in verrijdbare rekken kunt u tot 80 % ruimte besparen in vergelijking met traditionele rekken. Onze verrijdbare rekken kunnen worden aangepast aan elk type ruimte en zijn modulair. Ze worden pas geïnstalleerd na een evaluatie van uw locatie om de juiste indeling te vinden die het vloeroppervlak optimaal benut.

Onze verrijdbare rekken kunnen ook worden aangepast aan de opgeslagen producten en hun gewicht. We kunnen onze lichte (Protub, Prospace+, Proclass; Promag 3) en middelzware (Prorack+) rekkenseries zo uitrusten dat ze mobiel zijn en toch perfect geschikt blijven voor de opgeslagen goederen. We kunnen u mobiele rekken aanbieden die aangepast zijn aan uw activiteit, met een breed assortiment accessoires die ontworpen zijn voor opslag in industriële omgevingen: anti-valroosters, tussenschotten, houders voor magazijnbakken, opvangbakken, plaatstalen, houten of roosterbekleding en een dynamische overlay.

Ik heb een project

MOBIEL-PRORACK

Toepassingen

Mobiele industriële rekken zijn een ideale oplossing voor alle sectoren waar ruimte en opslagefficiëntie van groot belang zijn. Ze kunnen worden geïnstalleerd in industriële omgevingen zoals productiefabrieken, distributiemagazijnen, mechanische werkplaatsen of logistieke centra, waar ruimteoptimalisatie en efficiënt voorraadbeheer van cruciaal belang zijn.

Ze kunnen ook worden gebruikt door bedrijven in de detailhandel, archieven en bibliotheken, instellingen in de gezondheidszorg, farmaceutische of onderzoekslaboratoria, evenals openbare en particuliere organisaties die een veilige, georganiseerde opslag nodig hebben voor hun documenten, apparatuur of materialen. Lees meer over onze verrijdbare rekken voor archieven en kantoren.

Ik heb een project

schema3D-proroll-7-(3)

Loading...