Prorack+ rekken voor de opslag van kleding in een textielfabriek

Rekken voor kleding en mobiele kledingrekken

Ontdek alles over onze oplossingen om kleding op te bergen, te behandelen en uit te stallen, ontworpen voor de dienstverlenende sector en winkels, maar ook voor industrie en transport.

U kunt ook ontdekken hoe onze op maat gemaakte oplossingen u kunnen helpen de ruimte en organisatie van uw kleding te optimaliseren, terwijl ze tegelijkertijd praktisch en esthetisch zijn.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • maatwerk Op maat

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Prorack+ rekken, een geschikte oplossing om  kleding op te bergen

Prorack+ is een veelzijdig rekkensysteem waarmee u ook kleding kan opbergen en organiseren. Met jukken die verkrijgbaar zijn in drie versies (gelast, gebout of gedemonteerd) en uitgerust met ovalen  zijrails voor hangers kan u met Prorack+ perfect kleding opbergen op 2 of 3 niveaus.

Online kopen

Professionele mobiele kledingrekken : een gevarieerd aanbod voor elke behoefte 

Provost biedt ook mobiele garderobeoplossingen en professionele rekken voor het opbergen, presenteren en tentoonstellen van kleding. Deze rekken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met opties die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van elke activiteit:

  • De verchroomde, in hoogte verstelbare 1-niveau en 2-niveau mobiele kledingrekken zijn ideaal voor de presentatie van kleding en zijn geschikt voor de dienstverlenende sector en winkels.
  • De zwarte RAL9011 mobiele kledingrekken met 1 vast niveau en 2 in hoogte verstelbare niveaus zijn bijzonder robuust en geschikt voor industrie en transport, vooral omdat zij genest kunnen worden wanneer leeg

Ik heb een project

Meubilair 1

Onze producten online
Loading...