Draadmanden

Ontdek ons uitgebreide gamma van staaldraden manden die dienen om producten in bulk uit te stallen of op te slaan, voor gebruik in winkels, groothandels, bergruimtes, magazijnen … Een schuine zijde vooraan om gemakkelijk te kunnen aanvullen of afnemen. De manden kunnen gestapeld worden en uitgerust met accessoires als etikethouders, tussenschotten, en verrijdbare onderstellen.

Stijlvol en goedkoop bulkgoederen presenteren

Onze draadmanden zijn gemakkelijk stapelbaar, ook de verschillende dieptes passen perfect op elkaar. In een handomdraai heeft u ze dan ook geïnstalleerd tot op de gewenst hoogte en onderverdeeld met tussenschotten, en daar komt geen schroef aan te pas. Zo zorgt u supersnel en uiterst voordelig voor een stijlvolle winkelinrichting.

Draadmand op wielen

Voor al onze draadmanden, van welke lengte ook, bestaan er verrijdbare onderstellen. Handig wanneer u goederen moet aanvullen of ook wanneer u de draadmanden op een meer strategische plaats wil zetten voor bijvoorbeeld speciale actie-artikelen, aanbiedingen of snelverkoop.
De verrijdbare onderstellen of rolplateaus zijn uitgerust met 2 remmen zodat u ze na het verplaatsen eenvoudig kan immobiliseren.

Loading...