Draadmanden

Ontdek ons uitgebreide gamma van staaldraden manden die dienen om producten in bulk uit te stallen of op te slaan, voor gebruik in winkels, groothandels, bergruimtes, magazijnen … Een schuine zijde vooraan om gemakkelijk te kunnen aanvullen of afnemen. De manden kunnen gestapeld worden en uitgerust met accessoires als etikethouders, tussenschotten, en verrijdbare onderstellen.

Filtrer les produits
    Vanaf à

Stijlvol en goedkoop bulkgoederen presenteren

Onze draadmanden zijn gemakkelijk stapelbaar, ook de verschillende dieptes passen perfect op elkaar. In een handomdraai heeft u ze dan ook geïnstalleerd tot op de gewenst hoogte en onderverdeeld met tussenschotten, en daar komt geen schroef aan te pas. Zo zorgt u supersnel en uiterst voordelig voor een stijlvolle winkelinrichting.

Draadmand op wielen

Voor al onze draadmanden, van welke lengte ook, bestaan er verrijdbare onderstellen. Handig wanneer u goederen moet aanvullen of ook wanneer u de draadmanden op een meer strategische plaats wil zetten voor bijvoorbeeld speciale actie-artikelen, aanbiedingen of snelverkoop.
De verrijdbare onderstellen of rolplateaus zijn uitgerust met 2 remmen zodat u ze na het verplaatsen eenvoudig kan immobiliseren.