Werktafels

Ontdek ons gamma van professionele werktafels voor lasten tot 100 kg / m2 (gelijkmatig verdeeld), voor gebruik in omgevingen als laboratorium, werkplaats, maatwerkbedrijf, kringwinkel, fotostudio. Ideaal om aan te snijden, in te pakken, voor te bereiden voor verzending, te repareren …

Werktafels in verschillende lengtes en hoogtes

De industriële werktafels van Storacon bestaan in 4 verschillende lengtes (2000, 2500, 3000 en 3500 mm) en 2 verschillende hoogtes (850 en 1000 mm). Elk van deze modellen kan worden uitgerust met accessoires als lades of een bodemschap. Standaard zijn onze werktafels uitgerust met een 22 mm dik gemelamineerd houten werkblad en met stelpootjes om de stabiliteit te garanderen.

In hoogte verstelbare werktafels

Onze zit-sta werktafels zorgen voor een ideale stahoogte of zithoogte ongeacht de lichaamslengte van uw werknemer of de uit te voeren activiteit. Aandacht voor een ergonomische zithouding of stahouding vermindert de kans op musculoskeletale aandoeningen aanzienlijk.


Mobiele werktafel

Voor in de nabije omgeving van de werktafel kan u, om de bevoorrading te vergemakkelijken, gebruik maken van een verrijdbaar werktafeltje of trolley. Ons mobiel werktafeltje bestaat in 2 verschillende afmetingen : 800 x 600 mm of 800 x 800 mm.

Loading...