Rollen en rollen opgeslagen op een draagrek

Draagarmstelling voor haspels

Wilt u haspels of bobijnen opslaan ? Onze Cantipro-oplossing, die meer dan 1000 kg/arm kan dragen, is perfect geschikt om ze op te slaan en af te wikkelen. Het is een modulair, uitbreidbaar systeem dat eenvoudig te transporteren, te installeren is en na verloop van tijd zelfs anders geconfigureerd kan worden.

  • fabricage-provost Fabricage Provost
  • maatwerk Op maat
  • robuust Robuust

Project op maat ?

Een van onze 4 regioverantwoordelijken in België kan u helpen.

Online kopen

Ontdek de producten in ons assortiment OPBERGEN.

Informatie

Opslag van haspels en bobijnen met Cantipro

Een aantal accessoires maken onze Cantipro draagarmstellingen perfect geschikt voor de opslag van haspels, bobijnen, coils en dergelijke :

  • Er is een haspelsteun met een as voor de haspels of bobijnen, daarnaast een conus om de rol te centreren op de as, en een afwikkelrol die bevestigd wordt op de kolom en de kabel van achteraan het bobijn naar beneden leidt zonder de bovenkant van de kolom te belasten.

Ik heb een project

storage-coil-turrets-rack-cantilever-profiel

Een modulaire opslagoplossing

Onze Cantipro draagarmstelling bestaat uit 4 basiselementen, waardoor ze zeer gemakkelijk aanpasbaar wordt. De kolommen bestaan uit 2 Sendzimir gegalvaniseerde staalprofielen die in elkaar zijn genest en vastgeklonken. Ze zijn verankerd op de sokkel met beugels om de stabiliteit van het rek te garanderen. De sokkel kan worden gebruikt als opslagniveau op de grond. De armen worden bevestigd op de kolom en zijn verkrijgbaar in 8 lengtes van 400 tot 2000 mm. Verstevigingen met bouten aan lasvrije, afneembare en verstelbare bevestigingsogen op de kolommen zorgen voor een optimale verdeling van de belasting.

Om de veiligheid te verhogen en de draagarmstelling perfect in te passen in uw werkomgeving, kunnen de Cantipro-draagarmen ook worden uitgerust met een aantal andere accessoires :

  • Rubberen beschermdoppen op de uiteinden van de draagarmen om operators en machines beter te beschermen tegen botsingen
  • Geleiderails om de installatie te beschermen tegen aanrijdingen met heftoestellen
  • Legroosters om goederen op te slaan die minder lang zijn dan de afstand tussen de kolommen

Ik heb een project

Loading...