Archiefrekken en kantoorrekken

Ontdek ons ruim assortiment van metalen rekken voor kantoor of voor archivering, voor opslag van lichte tot middelzware goederen zoals dozen, kisten en hangmappen. Beschikbaar in vaste of mobiele uitvoering (voor archieven) en aan te vullen met accessoires als tussenschotten, lades, uitschuifbare legborden. Voor uw projecten op maat kan Storacon u van a tot z begeleiden en of bedrijfsruimte volledig en efficiënt inrichten. Vraag dus professioneel advies aan onze experts.

Mobiele rekken

Archiefrekken en kantoorrekken

U HEEFT EEN PROJECT ?

Een volledig gamma voor archivering

Ontdek het gamma archiefstellingen van Storacon, standaard of op maat, en de talloze accessoires die uw archivering kunnen vereenvoudigen en optimaliseren.

U vindt onze archiefrekken niet alleen in kantoren, archieven, bibliotheken en mediatheken, voor de opslag van documenten of media, maar ook onder meer in kunstgalerijen of opslagruimtes van musea, voor de opslag van kunstwerken en schilderijen.

Welk type archiefstelling is geschikt voor u ?

De archiefstellingen in buisconstructie zijn een goedkope oplossing om documenten in archiefdozen of klasseerdozen op te slaan.

De archiefstellingen met plaatstalen legborden zijn meer geschikt voor archivering van voorwerpen in uiteenlopende verpakkingen of vormen, zoals hangmappen, classeurs, boeken, CD’s, DVD’s.

De mobiele archiefrekken Proroll zijn sterk ruimtebesparend, aangezien men slechts via 1 gangpad alle archieven kan bereiken. Het Prorol systeem is samengesteld uit wagentjes die, ofwel met de hand bediend of mechanisch, verplaatst kunnen worden over rails die in een bodemplaat ingewerkt zijn.

En als u op zoek bent naar archiefrekken die ook nog mooi moeten ogen in hun omgeving, kies dan voor Proclass met zijn stijlvol afgeronde randen.

Talloze accessoires om uw archiefrekken te vervolledigen

Deuren met scharnier of schuifdeuren om uw archieven te beschermen tegen stof of om uw documenten op een veilige plaats te bewaren, of uitschuifbare kaders om kunstwerken discreet en zonder kans op beschadiging op te slaan, uitschuifbare legborden, stootranden, tussenschotten, verschillende types bekleding … kortom, een volledig gamma voor alle soorten archiefwerk in sterk uiteenlopende omgevingen, zoals openbare besturen, ziekenhuizen, musea …

Loading...