Voedingsgeschikte stapelbakken

Ontdek ons brede aanbod van plastic stapelbakken voor de voedselindustrie. Ons volledige gamma beantwoordt aan de strenge normen die gelden in de voedingssector op het vlak van hygiëne en voedselveiligheid. Beschikbaar in euronorm formaten 400 x 300 mm en 600 x 400 mm en in verschillende hoogtes en kleuren. Geschikt voor opslag, transport en presentatie van levensmiddelen.

Filtrer les produits
    Vanaf à

Euronorm stapelbakken geschikt voor de voedingsindustrie

Onze voedingsgeschikte kunststof stapelbakken beantwoorden allemaal aan de strenge normen in de voedingsindustrie. Ze zijn vervaardigd van voedingsgeschikt polypropyleen of van hoge dichtheid polyethyleen (HDPE), beide bestand tegen de meeste oliën en chemische reinigingsmiddelen.

Voor een betere hygiëne is het aantal randen beperkt en zijn de volle wanden glad, zodat restanten minder kans krijgen. Daarnaast bieden accessoires als oplegdeksels en scharnierdeksels de inhoud beter af van vervuiling of stof.

Voor een perfecte reiniging zijn de wanden en bodem vaak geperforeerd, zodat water en vuiligheid vlot kunnen wegspoelen. Onze voedingsgeschikte stapelbakken zijn bestand tegen temperaturen tussen – 20°C en + 80°C en kunnen dus een industriële reiniging weerstaan.


Stevige vlot stapelbare kunststof bakken voor voedselopslag en voedseltransport

Met het oog op een ordelijke en compacte opslag hebben al onze voedingsgeschikte stapelkratten euronorm afmetingen, zodat de formaten onderling allemaal passen op een europallet en je ze probleemloos kan stapelen. Door de verstevigingsribben aan de zijkanten kunnen zij bovendien hoog gestapeld worden, zonder kans op beschadiging en zonder aan stabiliteit in te boeten.

Voorts zijn ze beschikbaar in verschillende hoogtes, zodat een veelheid aan producten erin opgeslagen of getransporteerd kan worden, gaande van vlees, groenten en fruit tot vis, kip, brood en deegwaren. Dankzij de beschikbaarheid in verschillende kleuren verloopt de identificatie van de opgeslagen producten vlotter, altijd interessant bij opslag, transport of presentatie van levensmiddelen.