Vaatwaskorven

Uw glazen, kopjes, schotels en borden veilig reinigen of opslaan kan dankzij onze selectie van professionele vaatwaskorven : aan de binnenkant een open structuur wat ideaal is voor het was- en droogproces, aan de buitenkant volle wanden voor een volledige bescherming van uw vaatwerk. Beschikbaar in talrijke versies volgens het aantal onderverdelingen en hun afmetingen.

Filtrer les produits
    Vanaf à

Vaatwaskorven voor veilig en efficiënt reinigen

Doordat de buitenzijdes van de vaatwaskorven gesloten zijn, krijgen vuile handen of andere verontreiniging weinig of geen kans. De compartimenten zelf zijn aan de binnenzijde open, zodat het water alle hoekjes en kantjes van het vaatwerk, glaswerk of bestek kan bereiken. Door de opengewerkte compartimenten kan de inhoud ook sneller drogen.

Geschikt voor elke professionele vaatwasser

De vaatwaskorven zijn verkrijgbaar in 9, 16, 25, 36 en 49 compartimenten en voor alle courante afmetingen van borden, glazen, koppen en bestek. Duurzaam ontworpen uit chemisch resistent plastic zijn ze bestand tegen temperaturen van 93°C.

Voor professioneel gebruik in horeca en catering

De vaatwaskorven bestaan in 10 basiskleuren, wat identificatie in één oogopslag mogelijk maakt, ideaal om efficiënt te werken, bijvoorbeeld voor inventarisatie of ook wanneer u de ze gebruikt voor cateringactiviteiten. De vaatwaskorven zijn ook ideaal voor opslag, ze kunnen namelijk vlot gestapeld worden en door hun gesloten buitenzijden blijft de inhoud stofvrij. Tot slot zijn er ook nog de afgeronde hoeken en de ingewerkte ergonomische handgrepen aan elke zijde, die het comfort en gebruiksgemak verhogen.