Bladersystemen

Bij tapijtrekken met bladersysteem hangen de tapijten, karpetten en vloerkleden op aan draagarmen in waaiervorm. Dit wordt ook nog een boeksysteem genoemd omdat men als in een boek door het aanbod van tapijten kan bladeren. Zo kan u tot 50 tapijten overzichtelijk presenteren en compact opslaan.  Een tapijtrek met bladersysteem bestaat in 2 uitvoeringen : BORA en WARA.

Bladersystemen : Uw project op maat met Storacon

Storacon begeleidt al uw projecten
Vraag een persoonlijke offerte aan, een Storacon expert zal u gratis advies verlenen en de beste oplossingen aanreiken.

Gratis Persoonlijke Offerte

Tapijtrek zonder verankering : BORA

BORA is een autonome opstelling (stand-alone versie) die geen grondverankering vereist. Dit tapijtrek is geschikt voor presentatie en opslag van tapijtstalen van 0.6 x 0.9 m tot alle courante maten van tapijten van 1.2 x 1.8 m, 1.7 x 2.4 m, 2 x 3 m en 2.5 x 3.5 m. Het kan gewoon tegen een rechte muur opgesteld worden maar is ook het perfecte rek voor een hoekpositie in de winkel.


Tapijtrek met verankering : WARA

WARA staat eveneens autonoom opgesteld maar hierbij wordt wel grondverankering aanbevolen. Dit tapijtrek is geschikt voor stalen van 0.6 x 0.9 m tot courante afmetingen van volledige tapijten als 1.2 x 1.8 m en 1.7 x 2.4 m. Het kan opgesteld worden tegen een rechte muur en is bovendien perfect voor kleine ruimtes.


Voor professioneel gebruik in tapijtwinkels

Beide zijn geschikt voor professioneel gebruik in een tapijtwinkel of vloerkleedwinkel en kunnen verder uitgerust worden met handgrepen, om slijtage van het tapijt of vloerkleed te voorkomen.