Legbordrekken, stellingen, magazijnwagens, steekwagens, werkbanken ...

10 000 referenties gratis geleverd voor aankopen van meer dan € 100 excl. btw

Storacon, ontwerper en fabrikant van opslagoplossingen sinds 1963, biedt u een breed assortiment producten voor goederenbehandeling en werkplaatsmeubilair om uw kantoren, lokalen, winkels en magazijnen gemakkelijk uit te rusten en in te richten.

10.000 referenties van bakken, magazijnwagens, steekwagens, pallets en werkplaatsmeubilair ... online beschikbaar op www.storacon.be

Snelle en gratis verzending (voor aankopen vanaf 100 EUR excl. btw in de e-shop)

  • 36.000 m2 opslagruimte om maximale beschikbaarheid van standaardproducten te garanderen
  • 70% van onze bestellingen wordt binnen 48 uur verzonden voor levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis verzendkosten voor bestellingen in de e-shop www.storacon.be vanaf een aankoop van € 100 exclusief btw, voor alle bestellingen van minder dan € 100 exclusief btw in de e-shop bedragen de verzendkosten € 15 exclusief btw.
  • Verzendkosten voor bestellingen buiten de e-shop : neem contact op met uw regioverantwoordelijke of het hoofdkantoor op 056 77 58 21.

> Hoe worden Storacon-producten geleverd ?

Storacon-producten worden enkel geleverd op de benedenverdieping,  per koerier (zonder afspraak) voor pakketten en pallets tot 2 meter, met een vrachtwagen voor volumineuze bestellingen.

> Heb ik hijs- en hefwerktuigen nodig om de vrachtwagen te lossen ?

Dat hangt af van het soort materiaal dat u bestelt en de infrastructuur op de losplaats.

  • Als u een kade hebt, kan u de geleverde producten op pallets lossen met een palletwagen of vorkheftruck.
  • Als u geen kade hebt, moet u de levering aanvragen met een vrachtwagen met laadklep.
  • Als de geleverde producten lang of zwaar zijn (palletstellingen, draagarmstellingen, enz.), moet u zeker speciaal behandelingsmateriaal huren.

> Wat zijn de levertijden van Storacon?

De meeste producten zijn op voorraad en worden binnen 2 tot 10 dagen verzonden. Sommige producten moeten op bestelling geproduceerd of geassembleerd worden.

> Retourbeleid

Naast de garanties voorzien in onze Algemene Verkoopvoorwaarden, geniet de Klant van een retourrecht van 30 kalenderdagen vanaf de datum van levering van het product, wanneer gebreken werden vastgesteld op het moment van levering.

In overeenstemming met de Algemene Verkoopvoorwaarden van Storacon, moet elke levering die tijdens deze periode wordt betwist, het voorwerp uitmaken van een belangrijk en volledig schriftelijk voorbehoud op de leveringsbon op het moment van de levering of via enig ander schriftelijk middel tijdens de retourperiode. Bij gebreke daarvan wordt de levering geacht onherroepelijk door de klant te zijn aanvaard. Elk voorbehoud moet vergezeld gaan van een bewijsstuk.

Zonder de voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van Storacon kan geen retourzending plaatsvinden; de kosten en risico's van de retourzending blijven uitsluitend ten laste van de Klant.

Loading...